Novosti » System x3550 M5 rack server
25
Nov

Predstavljamo x3550 M5 rack server

Kompaktan dizajn System x3550 M5 rack servera odgovoriće na gotovo svaki zahtevan zadatak, od bazičnih, infrastrukturnih, preko visoko zahtevnih high performance computing (HPC) do cloud ili zahteva obrade velike količine podataka uz visok nivo efikasnosti, bezbednosti i pouzdanosti. Integrisan sa dva Intel Xeon procesora iz E5-2600 v3 grupe proizvoda i sa bržom, energetski efikasnijom TruDDR4 Memorijom ovaj server će pružiti izuzetne performanse. 

Moguća upotreba: skladištenje velike količine podataka(baze podataka), virtualizacija i cloud computing, infrastrukturna bezbednost, systems management, biznis aplikacije, collaboration/email, striming medijskih sadržaja, web i HPC.

Da li znate?

System x3550 M5 sadrži energetski pametne komponente kako bi minimalizovao troškove sa maksimalnim performansama. Omogućen je nesmetan rad i na temperaturama do 40°C. 
System x3550 M5 poseduje izuzetne memorijske performanse što je postignuto podrškom dva RDIMM-per-channel konfiguracijama na brzini koja je do 12% veća od Intelove specifikacije, uz očuvanje najvišeg nivoa pouzdanosti u radu. 

 

System x® serveri postižu najviši nivo pouzdanosti od svih x86 servera pokazuje treću godinu za redom globalno istraživanje ITIC’s Global Server Hardware and Server OS Reliability Survey 2015 - 2016 . 

System x3550 M5integriše u sebi vodeću bezbednost i pouzdanost.  System x Trusted Platform Assurance je ekskluzivni set System x komponenti i karakteristika koji obezbeđuje i garantuje maksimalnu bezbednost vaših podataka. Visok nivo zaštite podataka je obezbeđen sa opcijama self-encrypting drives i jednostavnim , centralizovanim menadžment sistemom kroz IBM Security Key Lifecycle Management. Dijagnostički alati omogućavaju smanjenje vremena zastoja u radu i gubitaka i troškova koji time nastaju. 

Kombinacija dobro izbalansiranih performansi i fleksibilnosti čini x3550 M5 odličnim izborom za male i srednje biznise , kao i za velike sisteme. Obezbediće izuzetan kvalitet rada za poslovne aplikacije koje su od izuzetnog značaja za kompaniju, a cloud skladištenje i razvrstavanje će teći nesmetano i sigurno. Sistemi i alati upravljanja učiniće ga lakim za održavanje i nadogradnju. Izuzetna pouzdanost, dostupnost i lako servisiranje i održavanje sa visoko efikasnim dizajnom unaprediće vaše poslovno okruženje i optimizovati operativne troškove.