Predstavljamo Vam Cisco Catalyst 9100 Access Point | com4t
Novosti » Predstavljamo Vam Cisco Catalyst 9100 Access Point
4
May

Cisco Catalyst 9100 pristupni uređaji predstavljaju uređaje koji podržavaju novu gneraciju bežične mreže. Takozvanu Wi-Fi 6 generaciju.

Wi-Fi 6 generacija bežičnih mreža i dalje će imati svoju osnovnu fukciju – povezati Vaše uređaje na internet, samo će ovog puta uraditi to mnogo brže, sa maksimalnom brzinom od 9,6 Gbps.

Kako ova brzina predstavlja teorijski maksimum koji verovatno nikada nećete dostići u Vašem poslovnom okruženju, realna brzina jeste 72 Mbps, što je opet daleko bolji rezultat od postojeće generacije 5. Teorijski maksimum od 9,7 Gbps ne mora koristiti samo jedan uređaj. Taj protok može se rasporediti na čitavu mrežu uređaka što bi značilo potencijalno veću brzinu za svaki uređaj.

cisco-catalyst-9100-wifi-6-access-point.jpg

Cisco Catalyst 9100 pristupni uređaji prevazilaze Wi-Fi 6 standarde. Sa ovim pristupnim uređajima dobijate sve karakteristike zasnovane na standardima, od većeg kapaciteta do poboljšanog kašnjenja i daleko efikasnijih utrošaka za napajanje, ali dobijate i više od toga. Cisco Catalyst 9100 pristupni uređaji su otporni i inteligentni, dok pružaju integrisanu sigurnost za mobilne i IoT uređaje. Omogućavaju Vašoj mreži vrhunsku povezanost i brzo otkrivanje svih potencijalnih pretnji i napada.

Ako je Vaše mrežno okruženje zahtevno i potrebni su Vam stabilne performance koje pruža generacija Wi-Fi 6 onda je pristuni uređaj Cisco Catalyst 9100 pun pogodak. Spojte ga sa bežičnim (Wi-Fi) kontrolerom Catalyst 9800 serije kako biste mreži povećali kapacitet i funkcionalnisti doveli do savršenstva.

Kako svaka mreža zahteva visoki nivo bezbednosti Cisco Catalyst 9100 serija pruža Vam da osigurate Vaše okruženje pokretanjem opcija kao što su Secure Boot, Cisco Trust Anchor modul i na taj način zaštitite Vaše korisnike, uređaje i infrastrukturu.

Kada se Cisco Catalyst 9100 upari sa Cisco DNA softverom, Vaša mreža će inteligentno raditi za Vas. Cisco Catalyst 9100 pristupni uređaji pružaju Vam mnogo bolju analitiku i veću efikasnost.

 

Urađaji kojij nam dolaze u ovoj seriji su:

Cisco catalyst 9130 (Wi-Fi 6 sertifikat)

Cisco catalyst 9120

Cisco catalyst 9117

Cisco catalyst 9115

Četri radija: 2,4 GHz (4x4), 5GHz (8x8 i 4x4), Cisco RF ASIC i BLE/IoT

Četri radija: 2,4 GHz (4x4), 5GHz (4x4), Cisco RF ASIC i BLE/IoT

Tri radija: 2,4 GHz (4x4), 5GHz (8x8 i 4x4) i BLE

Tri radija: 2,4 GHz (4x4), 5GHz (4x4) i BLE

Cisco Flexible Radio Assigment i Cisco CleanAir tehnologija

Cisco Flexible Radio Assigment i Cisco CleanAir tehnologija

Podržavaju OFDMA i MU-MIMO

Podržavaju OFDMA i MU-MIMO

Interna i eksterna antena

Interna i eksterna antena

Interna antena

Interna i eksterna antena