Šta Cisco Umbrella donosi Vašem poslovanju? | com4t
Novosti » Šta Cisco Umbrella donosi Vašem poslovanju?
21
Apr

Ubrzani život kao i svakodnevne obaveze sa koijma se susrećemo svakoga dana umeju da budu naporne, stresne i nekada veoma iscrpljujuće. U tim trenucima spas pronalazimo u radu od kuće. Ali, kao i u kancelariji, veliki problem predstavlja informaciona bezbednost.

U savremenom svetu, informaciona bezbednost predstvalja jednu od ključnih faktora svake organizacije. Cisco Umbrella podići će nivo bezbednosti na najviši stepen. Oplemenjena najsavremenijim zaštitnim mehanizmima koji funkcionišu na DNS nivou, prepoznaće potencijalne sigurnosne rizike i sprečiti napade pre ostvarene konekcije ka samim napadačima. Cisco Umbrella nam omogućava da tu bezbednost podignemo, i da rad od kuće bude i ono što treba da bude, olakšavajuća okolnost. Pružajući sigurnost na DNS nivou Cisco Umbrella nam pomaže kao prva linija u odbrani od zlonamernih napada.

umbrellavesti.png

Ono što predstavlja olakšicu jeste jednostavna administracija. Nema više potrebe za update menadžmentom već će Umbrella to uraditi automatski za krajnje korisnike.

Bazirana na cloud plaformi Cisco Umbrella koristeći veliku bazu podataka sa istorijom napada, na osnovu tih statistika može da zaključi i reaguje i pre nego što se napad desi, tako Vašem poslovanju pruža sigurnost u svakodnevnom radu.

Umbrella pruža sigurnost gde god da se nalazite. Monitoring sistem administratorima će prikazati uvid u aktivnosti korisnika mreže odakle god oni pristupali mreži.

Ovo rešenje se u potpunoti se može integrisati u SD-WAN okruženja i na taj način efikasno štititi Vaše korisnike u svim filijama Vašeg poslovanja. Takođe će štititi Vaše aplikacije od svih bezbednosnih rizika na internetu.

Umbrella sigurnosni Web Gateway proverava web saobraćaj radi potpune transparentnosti i kontrole URL-a i zaštite od zlonamernog softvera. Umbrella koristi IPSec tunele, PAC fajlove, i proxy kako bi poslala saobraćaj na Cisco cloud-based proxy i na taj način polisama blokirala saobraćaj od neželjenih sigurnosnih rizika.