Reference | com4t

Finansijski sektor

COM-4T je specijalizovan za pružanje bezbednih i integrisanih IT rešenja u finansijskom sektoru. Bezbednost, komunikacije, briga o korisniku, povećanje prodaje i smanjenje troškova su samo neki od poslovnih problema koje uspešno rešavamo a kroz koje postojeći korisnici vrednuju našu posvećenost i fleksibilnost.

Energetski sektor

Stručni tim kompanije COM-4T sa dugogodišnjim iskustvom u VOIP tehnologiji dokazao je svoju stručnost i posvećenost. Zbog toga je COM-4T odgovoran za VOIP komunikacioni sistem kompanije NIS (Nafna Industrija Srbije). NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Njegove osnovne aktivnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada, prodaja i distribucija širokog spektra naftnih derivata, kao i implementacija energetskih projekata.

U Srbiji NIS posjeduje rafinerijski kompleks, sa dve jedinice, jedan u Pančevu, a drugi u Novom Sadu, pogon za proizvodnju LPG-a, kao i mrežu benzinskih pumpi u Srbiji i susjednim zemljama. U skladu sa dugoročnom Strategijom koja omogućava širenje poslovanja van Srbije, NIS je proširio svoje poslovanje na regionalna tržišta: Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku, Rumuniju i Bugarsku.

Komercijalni sektor

Naš tim sertifikovanih inženjera iz oblasti objedinjenih komunikacija pruža korisnicima savetovanje i podršku u oblasti IP baziranih multimedijalnih sistema koji omogućavaju realizaciju aktuelnih VoIP servisa (govorna komunikacija, prenos podataka, slike i videa, aplikacija i ostalo).

Industrija/Proizvodnja

Kompanije proizvodnog sektora predstavljaju važan deo uspešno realizovanih projekata COM-4T kompanije. Projekti su izvedeni tako da omoguće uštedu poslovanja, povećaju efikasnost i povećaju skalabilnost mreže. Podrška korisnicima je dovedena do najviše nivoa, kako bi se povećalo celokupno poslovanje i omogućile uštede u resursima.