Bezbedno povezivanje | com4t
Resenja » Bezbednost » Bezbedno povezivanje

Izazovi:

Savremeni vid poslovanja neretko uključuje povezanost sa eksternim poslovnim partnerima, filijalama i isturenim lokacijama. Kada je reč o komunikacionim tehnologijama, bezbedno povezivanje svih tačaka Vašeg poslovanja predstavlja izazov za koji mi imamo rešenje. Imajući u vidu zakone o zaštiti podataka, korišćenje bezbednog povezivanja je usaglašeno sa svim preporukama koje pomenuti zakoni nalažu.

Bezbedno povezivanje podrazumeva tehnologije koje obezbeđuju integritet, poverljivost i dostupnost prenosa podataka između lokacija, aplikacija i ljudi. Internet i mobilnost su ključni faktori savremene komunikacije. Internet veze ne iziskuju značajna novčana sredstva i povećavaju produktivnost i fleksibilnost povezivanja.

Rešenja:

COM-4T Vam stoji na raspolaganju da zajedno dođemo do idealnog rešenja koje odgovara Vašem poslovanju i realizujemo bezbedno povezivanje svih vaših klijenata, dobavljača i isturenih lokacija primenjujući najsavremenije tehnologije iz sveta bezbednog povezivanja.

Sve tehnologije koje COM-4T koristi u realizaciji su usaglašene sa preporukama GDPR zakona.

330px-vpn_overview-en.svg.png

Benefiti:

Korišćenja bezbedne povezanosti (VPN-a) omogućava zaposlenima da rade u bilo kom trenutku sa bilo kog mesta, na poslovnim laptop računarima ili na ličnim mobilnim uređajima.Pojednostavljeni siguran pristup krajnjoj tački predstavlja prednost VPN-a, kako bi Vaša kompanija ostala sigurna i zaštićena.