Tehnička procena bezbednosti | com4t
Servisi » Tehnička procena bezbednosti

U današnje vreme organizacije koriste sve mogućnosti modernih tehnologija čime povećavaju svoju produktivnost i zadovoljstvo korisnika. Današnji informaciono komunikacioni sistemi su globalni, otvoreni i fleksibilni radi postizanja poslovni ciljeva. Ovakav način poslovanja bez adekvatnih kontrolnih mera bezbednosti uključuje različite bezbednosne rizike koji mogu ugroziti materijalne i nematerijalne vrednosti organizacije.

Rizici se mogu smanjiti ako se slojevito i temeljno primene kontrolne mere bezbednosti. Ovakve mere bezbednosti uključuju složene tehničke sisteme koji i sami mogu biti ranjivi zbog tehničke ili ljudske greške.

COM-4T pomaže korisnicima tako što kroz kontrolisan i detaljan proces Tehničke procene bezbednosti određuje prisustvo i kvalitet primenjenih kontrolnih mera bezbednosti u infrastrukturi, aplikacijama i organiziciji kao i njihovu usaglašenost sa normama i zakonima.

Kao rezultat korisnik dobija bogat i detaljan izveštaj Tehničke procene bezbednosti koji sadrži konkretne preporuke i predlog aktivnosti, prema prioritetu, koje će omogućiti korisniku da njihovom primenom smanji nivo bezbednosnih rizika.

Popunite upitnik procene tehničke bezbednosti

info [at] com-4t.rs ( Kontaktirajte nas za ovaj servis)